Våren nærmer seg, og dermed også konfirmasjoner! Spiskammerset er Miljøfyrtårn

Vår betyr ikke bare lengre og lysere dager, men også konfirmasjoner! Vi har mat til alle anledninger, og også en egen konfirmasjonsbuffet som er tilpasset både yngre og eldre gjester. Om det er en flott middag med flere retter dere vil ha så setter vi gjerne opp en egen meny etter deres ønske. Ta kontakt med oss for et godt tilbud!

Etter lengre tids målrettet arbeid ble Spiskammerset Selskapsmat i sommer sertifisert som Miljøfyrtårn.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Dette er vi stolte av å være en del av.

Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomhetene oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.


Tilbud på sjokolademousse kake

Vår hjemmelagde 16-biters sjokolademousse kake kan du bestille for Kr. 350,- inkl. mva.


Dagens artikkel
Serranoskinke

Ekste spansk serranoskinkeSerranoskinke (på spansk el jamon serrano) er en type spansk spekeskinke av svin. Serranoskinke ble opprinnelig laget i fjellene i Extremadura og Andalucia, der «ekte» serrano-skinke fremdeles lages. Serranonavnet er over 2200 år gammelt, og betyr «den (eller det) som kommer fra fjellene». Smaken er kraftigere enn hos norsk skinke. Grisen fores med mais og nøtter, noe som setter den særegne smaken på skinken. Skinken modnes stort sett i ett år. Som med mange andre produkter, finnes det her også mange lokale varianter.

Relaterte Menyer
Tapas Tallerken 1